top of page
Nanna Schmidt profilbillede.

Kan klart anbefale Mette, da jeg for 4 år siden brækkede mit haleben, og ikke kunne sidde ned uden smerter. Jeg havde både prøvet kiropraktik, fysioterapi og osteopati, som kun virkede kortvarigt. Da jeg prøvede akupunktur hos Mette, mærkede jeg hurtigt at det lettede smerterne. Mette har også hjulpet med at lette min hovedpine/migræne. 

Nanna Schmidt

Susanne Grausen profilbillede

Kan virkelig anbefale Mette. Jeg har lidt af kæbespændinger gennem 2 år. Jeg har gået til både fysioterapi og osteopati uden resultat. Ligeledes har jeg fået lavet en meget dyr bideskinne ved tandlægen som heller ikke hjalp mig. Efter bare 2 behandlinger ved Mette var smerterne væk.

Susanne Grausen

Chanette Nielsen profilbellede fra Facebook

Kan varmt anbefale Mette fra Schou akupunktur, da hun hjalp mig med mine hedeture i forbindelse med overgangsalderen. 

Hun har også givet mig behandling mod myggestik, hvilket virkede helt fantastisk.

Chanette Nielsen

Billede af cykel

Jeg kom til Schou Akupunktur pga. stærke smerter i mit ene knæ gennem længere tid . Jeg havde forsøgt med fysioterapi men uden effekt. Efter bare 3 behandlinger var smerterne væk, og jeg har været smertefri siden.

Hanne Jensen

Tine profil billede

Endnu engang tak Mette. 

 

Jeg blev behandlet hos Schou akupunktur og oplevede øjeblikkelig virkning. Det var ret surrealistisk faktisk. Jeg led af svimmelhed og dobbeltsyn, som effekt af mental overbelastning. Mette kickstartede mit nervesystem, tårerne rendte og rendte, synet blev pludselig klart og osteklokke følelsen forsvandt.

Tine Vanggaard

Billede.jpeg

Utrolig effekt fra først akupunkturbehandling.

Inden jeg kom til Mette havde jeg i flere måneder døjet med en overbelastet lægmuskel, som på trods af hvile og restitution blev ved med at ”springe op” hver gang jeg begyndte at træne igen.

Havde forsøgt med fysioterapi m.v. men havde stadig problemer, så blev enige med min sundhedsforskning om at prøve akupunktur. Hvilket var det helt rigtige, for allerede da Mette satte de første nåle, slappede min lægmuskel fuldstændig af og ømheden forsvandt næsten. Efter 2 behandlinger kunne jeg igen begynde at løbe og hoppe igen uden problemer, og siden behandlingsforløbet blev afsluttet for nu 2 måneder siden har jeg ikke haft problemer med lægmusklen.

Det er førstegang jeg prøver akupunktur, og var lidt skeptisk, men vil med garanti opsøge Schou Akupunktur igen, hvis jeg igen skulle få problemer.

Peter Visti Svendsen

Billede 1.jpeg

Giver schou akupunktur de varmeste anbefalinger.
allerede efter 1 behandling var der kæmpe forandring i min fibersprængning i baglåret.
Der er en hyggelig atmosfære og Mette er super dygtig til sit arbejde.

Helle Bøgedal

Billede_edited.jpg

Jeg kontaktede Mette i foråret, da jeg i mange år har døjet med pollenallergi (birk og bynke).

 

Jeg har altid brugt almindelig håndkøbsmedicin såsom næsespray og allergipiller, men i år har jeg ikke haft den optimale effekt og jeg har været ekstra hårdt ramt med løbende næse og nysen. 

Allerede efter første behandling havde jeg en positiv effekt, hvor næsesprayen og allergipillerne ikke var nødvendig og mine symptomer var næsten helt væk.

 

Jeg har i alt fået fire behandlinger - tre samlet og en opfølgende behandling og har stadig positiv effekt. 

 

Mette er en utrolig dygtig, faglig og omsorgsfuld akupunktør, som ser mennesket i sin helhed og arbejder ud fra flere aspekter.


Diana Møller Jakobsen

Billede 30.06.2024 kl. 14_edited.jpg

Kæmpe anbefaling herfra!

 

Mette er virkelig dygtig til det hun gør og virkelig god til at sætte kunden og kundens behov i fokus.

Jeg har kunne mærke en ændring i mine smerter i venstre knæ og det har helt klart hjulpet igennem akupunktur.

Govshan Jegarajah

akupunktur

SKRIV EN ANBEFALING

Vil du anbefale os til dine venner?

Tak for det indsendte!

bottom of page