top of page
img_9343_edited_edited.jpg

KOSMETISK AKUPUNKTUR 

SERTIFICERET ACUBEAUTY AKUPUNKTØR

"Skønhed på den naturlige måde"

Vi ældes alle og gudskelov for det, da det er med til at give os vores helt unikke udstråling af livserfaring. Alligevel ønsker de fleste af os at ‘ældes med ynde’ og fremstå som den bedste version af sig selv.

Med AcuBeauty har du mulighed for, helt uden brug af kemi eller kirurgi, at opnå dette på en helt naturligt måde. Behandlingen er uden bi-virkninger og lammelse af ansigtet, som er tilfældet ved brug af Botox. Med kosmetisk akupunktur "AcuBeauty" bevares ansigtsmimikken, så du oplever ingen lammelser af dine muskler og du kan derfor udtrykke dig helt som du plejer.

Ved en AcuBeauty behandling opstrammes og afspændes ansigtsmuskulaturen ved hjælp af ultra tynde ansigts-akupunkturnåle. Musklerne afbalanceres og finder tilbage til den naturlige udgangposition. Sammen med ansigtsnålene gives en individuel afbalancering af kroppen, hvor klassiske akupunkturpunkter anvendes. Kombinationen af de 2 behandlingsformer giver en helt unik synergieffekt, hvor afbalanceringen vil kunne mærkes i kroppen og tydelig ses i din udstrålingen i hele dit ansigt. Derfor oplever de fleste at skønheden kommer som en glød indefra samtidig med at mørke rander og poser under øjnene eller hængende øjnlåg bliver mindre.

Der udføres også behandling med intradermale nåle efter behov/ ønske. Dette er meget små nåle, der placeres i dybere rynker og ar. Denne behandling er mere dybdevirkende, da den stimulerer collagenproduktionen i huden, som er med til at opbygge en mere modstandsdygtig og tykkere hud, hvilket mindske rynker og ar.

 

Behandlingen tilrettelægges og udføres altid individuelt, så det tages 100% højde for dine ønsker og problemstillinger. Akupunkturen sætter gang i kroppen. Den kan blandt andet virke drænerende ved væskeophobninger i ansigtet og på kroppen. Så samtidig med at poserne under øjnene bliver mindre, kan tunge ben også blive lettere.

 

I takt med musklerne afbalanceres mindskes rynker og fine linjer. Lider du eksempelvis af mørke rander under øjnene, vil det også kunne afhjælpes. Du vil sikkert også kunne mærke det på dit velbefindende, da de mørke rander ofte hænger sammen med blokeringer og underskud i kroppens energibaner. 

Med AcuBeauty kan vi bl.a. arbejde på:

  • Hængende øjnlåg

  • Poser under øjnene 

  • Mørke rander om øjnene 

  • Panderynker

  • Hængekinder

  • Opstramning af løs hud

  • Rygelinjer

  • Mindsker fine linjer og rynker

  • Bekymringsrynker

  • Nedadvendte mundvige. 

Ansigtsakupunkturen er også ideel til behandling af kæbespændinger, nakkespændinger, hovedpine, løbende mundvand, ansigtslammelser og lignende problemer i og omkring ansigtet. Da smerter og spændinger ofte viser sig som fuger og rynker i ansigtet, vil det også gavne dit udseende at slippe af med disse lidelser.

Blå mærker

Behandlingen er ufarlig, men idet jeg arbejder omkring blodkarrene i ansigtet, er der altid en risiko for blå mærker, typisk små mærker der snildt kan dækkes. Jeg anbefaler dog at du ikke modtager behandling i dagene op til større begivenheder.

Det er muligt at se forbedringer allerede efter første behandling, se eksempler herunder. For et længerevarende resultat er det mest optimalt med et forløb på 5-8 gange. 

Efter første kosmetiske behandling 

Før 
foto af klient før behandling med kosmetrisk akupunktur
Efter
foto af klient efter første behandling med kosmetrisk akupunktur
Før 
foto af klient før behandling med kosmetrisk akupunktur
Efter
foto af klient efter første behandling med kosmetrisk akupunktur

Efter 6 behandlinger 

Før 
foto af øjenomgivelser før behandling med kosmetrisk akupunktur
Efter
foto af øjenomgivelser efter 6 behandlinger med kosmetrisk akupunktur
Acupuncture Tools
bottom of page